a - a a +

Geheugenpolikliniek

------------
Deel uw mening over 
Maartje Behandeling
------------

Geef uw mening op ZorgkaartNederland

Vergeetachtig?
Iedereen vergeet wel eens wat, zeker bij het ouder worden, maar wanneer is er sprake van iets anders dan alleen ouderdomsvergeetachtigheid? Als u of uw omgeving zich zorgen maakt over uw geheugenproblemen kan een onderzoek door de geheugenpolikliniek antwoord geven op uw vragen.

Onderzoek bij de geheugenpoli door een team specialisten.
Uw geheugenproblemen worden uitgebreid en zorgvuldig in kaart gebracht door een team van verschillende specialisten. Het onderzoek bestaat uit een huisbezoek, een algemeen medisch onderzoek en een neuropsychologisch onderzoek. Soms wordt dit aangevuld met een neurologisch onderzoek en een CT-scan van het hoofd in het ziekenhuis in Hengelo. De arts bespreekt de resultaten van het onderzoek en de adviezen met u en uw familie.

Plaats, aanmelden en kosten
Het grootste deel van het onderzoek op de geheugenpoli vindt plaats in Maartje Behandelcentrum, Losser op dinsdagochtend.  U hebt een verwijzing van uw huisarts nodig. De kosten van het onderzoek worden vergoed door uw zorgverzekeraar. Uiteraard met inachtneming van het eigen risico. Wij streven naar een wachttijd van niet langer dan 4 weken. Het gesprek met de arts waarin de resultaten van het onderzoek worden toegelicht, vindt doorgaans een week na het onderzoek plaats.

Wilt u een afspraak maken of hebt u andere vragen?
U kunt het secretariaat van de Geheugenpoli bereiken via telefoonnummer 053 - 537 56 04 of via het contactformulier.

Bekijk hier de folder Vergeetachtig? Of is er meer aan de hand?