a - a a +

Babymassage

Babymassage

Voor wie?
De cursus babymassage is geschikt voor vaders en moeders met een pasgeborene (vanaf zes weken oud).

Contact met & aandacht voor je baby.

Bij babymassage gaat het om contact te maken met je baby. Lichamelijk contact met je kindje heeft een positief effect op de emotionele en motorische ontwikkeling van zowel de ouders als de baby. Ouders voelen zich hierdoor veel veiliger in de omgeving met de baby.

Maak het je baby gemakkelijk.

Na de bevalling zul je merken dat je baby het niet altijd even makkelijk heeft. Zo kunnen darmkrampjes en spanningen vaak onrust veroorzaken. De cursus babymassage van Maartje kan het leven van je baby een stuk aangenamer maken. Met behulp van praktische massagetechnieken leer je verschillende problemen zelf oplossen. Je leert tijdens deze cursus de theorie achter babymassage, het doel en het effect en uiteraard ook alle massagetechnieken. Na vijf wekelijkse bijeenkomsten van een uur, weet je precies hoe je je baby het best kan dragen en hoe je het hem/haar zo comfortabel mogelijk kan maken!

Locatie, kosten & aanmelden.
De cursus babymassage wordt gegeven door een daar voor speciaal opgeleide kinderfysiotherapeute. De cursus babymassage wordt gegeven in Maartje Behandelcentrum, Losser. De kosten worden door de meeste zorgverzekeraars niet vergoed en zijn dus voor eigen rekening.

Wilt u vrijblijvend meer informatie, je aanmelden of hebt u andere vragen?
U kunt ons bereiken via telefoonnummer 088 – 000 52 05 of via het contactformulier.

Maria Rutten


Bekijk hier de folder Babymassage; meer genieten van een nieuw leven