a - a a +

Expositie Losserse kunstenaars in Maartje Behandelcentrum

17-12-2015

Drie beeldende kunstenaars uit Losser exposeren de komende drie maanden hun werken in het Maartje Behandelcentrum in Losser. Het Maartje Behandelcentrum is onderdeel van het Zorgplein Losser. 

Op de expositie zijn schilderijen te zien van Marian Elfrink, digitale fotografie van Betty Florians en keramieken van Joka Boeke-Beltman. Deze keramieken onderscheiden zich door uitdagende kleurtinten. ‘Verbondenheid’ en ‘samenwerking’ vormen de basis voor het werk van Joka Boek-Beltman. Betty Florians verwerkt in haar kunst meerdere digitale foto’s tot een nieuw werk vol nieuwe taferelen met de natuur als belangrijkste inspiratiebron.  Marian Elfrink haalt haar inspiratie eveneens uit de natuur in al haar facetten en schildert voornamelijk in figuratieve stijl. 

‘Helende en stimulerende omgeving’

Het Maartje Behandelcentrum biedt onder het motto ‘heel de mens’ een groot scala aan behandelvormen aan; fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, dieetadvies en psychologie.  “Kunst in de behandelruimten creëert voor patiënten, bezoekers en medewerkers een helende en stimulerende omgeving”, aldus directeur Ed Notenboom van Maartje, die dan ook blij is met de nieuwe tijdelijke kunstaanwinst voor het Behandelcentrum. 

De expositie is gratis toegankelijk op werkdagen van 8.30-17.00 uur. Het Maartje behandelcentrum is gevestigd op het Zorgplein Losser, Lutterstraat 4 te Losser.