a - a a +

SUUS en Carina Kroeze exposeren in Behandelcentrum Maartje

20-05-2016

In het Behandelcentrum van Maartje in Losser zijn de komende maanden prachtige sieraden van SUUS en schilderijen van Carina Kroeze te bewonderen.

 

Onder de merknaam SUUS tovert Susanne van der Ham uit Denekamp de meest uiteenlopende sieraden uit haar creatieve vingers: van eigen ontworpen en gemaakte oorbellen, tot armbanden en kettinkjes. Bekijk de Facebookpagina van SUUS, handmade jewellery voor meer voorbeelden. 

Ook het werk van de Denekampse Carina Kroeze is de komende maanden te bewonderen in het Behandelcentrum. Haar passie voor schilderen resulteert in prachtige schilderijen, waarbij mens en natuur centraal staan. "Het oproepen van emoties is wat ik met mijn werk wil bereiken. Het moet boeien, inspireren en karakter tonen", zo vertelt ze zelf over haar werk.  

Bekijk de website van Carina Kroeze voor meer voorbeelden.

‘Helende en stimulerende omgeving’
Het Maartje Behandelcentrum biedt onder het motto ‘heel de mens’ een groot scala aan behandelvormen aan; fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, dieetadvies en psychologie. Volgens directeur Ed Notenboom van Maartje zorgt de kunst in de behandelruimten voor zowel de cliënten, bezoekers als medewerkers een 'helende en stimulerende omgeving.' 

De expositie is gratis toegankelijk op werkdagen van 8.30-17.00 uur. Het Maartje behandelcentrum is gevestigd op het Zorgplein Losser, Lutterstraat 4 te Losser.