a - a a +

Kunstexpositie in Maartje Behandelcentrum

08-08-2013

Miranda Huls en Carola Werger exposeren werk met als thema “De Verbeelding”


In ons dagelijkse werk komen wij in aanraking met veel mensen; groot, klein, jong, oud, ziek en gezond.
Deze mensen en hun levensverhalen inspireren ons tot het maken van schilderijen,illustraties,gedichten en liedjes.
Het zijn verhalen over de gewone dingen van het leven; kleine en grote gelukjes, verdriet, gebeurtenissen die ons als mens met elkaar verbinden. In ons beeldende en muzikale werk hebben we deze keer met elkaar verbindingen gemaakt.
We wensen u veel plezier bij het ontdekken hiervan.

Miranda Huls
Is werkzaam als muziektherapeut en als muziekdocent in het HBO.
Eerder illustreerde zij Willem Wilmink’s liedboek/gedichtenbundel “Opzij van het Carnaval”. Zij exposeerde op diverse locaties in Twente en werkte in opdracht voor diverse bedrijven en instellingen. Kenmerkend zijn haar eenvoudige voorstellingen en sprankelende kleurgebruik. Miranda tekent en schildert voor kinderen en volwassenen. Het zijn illustraties van klein tot groot op van alles en nog wat.

Carola Werger
Is muziektherapeut/docent en werkzaam aan het ArtEZ Conservatorium en in een eigen praktijk voor muziektherapie.
Zij schrijft liedjes en gedichten voor kinderen en volwassenen. In 2009 werd haar bundel “Klappen op het Oer”uitgegeven, 40 “doe-,dans- en droomliedjes“, met tekeningen van Sara Schildkamp. Haar liedjes worden gebruikt in de praktijk door muziektherapeuten, kinderkoren, peuter- en kleuterklassen en lenen zich bij uitstek om er creatief en fantasierijk mee aan de slag te gaan. In 2010 en in 2013 werden 2 van haar gedichten genomineerd voor de Willem Wilmink gedichtenwedstrijd.
Op dit moment werkt zij aan een nieuwe lied/gedichtenbundel “Treuren en Troosten”.