a - a a +

Open Huis Maartje Hengelo op donderdag 19 september

12-09-2013

Hengelo – Maartje breidt steeds verder uit in Twente.

Acht vestigingen inmiddels telt deze dochter van Zorggroep Sint Maarten, die thuiszorg, kraamzorg en behandeling aan huis aanbiedt. En op donderdag 19 september a.s. opent de negende Maartje-vestiging haar deuren: Maartje Hengelo, gevestigd in Gezondheidscentrum Zernikeborgh aan de Breemarsweg 262.

Met Maartje Hengelo in de buurt kunnen nu ook de inwoners van Hengelo makkelijk en snel binnenlopen voor een afspraak of persoonlijk advies. Bovendien kan iedereen bij Maartje Hengelo terecht voor persoonlijke kraamzorg, hulpmiddelen en service, ergotherapie, psychologie en ketenzorg dementie.
Maartje Hengelo laat op de openingsdag graag zoveel mogelijk inwoners van Hengelo kennismaken met haar volledige pakket aan kleinschalige dienstverlening.

Daarom houdt Maartje Hengelo op donderdag 19 september van 14.00 tot 19.00 uur Open Huis.

Tijdens dit Open Huis kunnen de bezoekers, onder het genot van een gezond hapje en drankje, uitgebreid kennismaken met Maartje. Ook vertellen de medewerkers van Maartje desgewenst alles over de uitleen (zonder lidmaatschap!) en verkoop van hulpmiddelen, zoals: rolstoelen, krukken, bedverhogers enz.

Maartje en Welzorg bundelen hun krachten in Hengelo.

Zo biedt Welzorg tijdens het Open Huis alle bezitters van een rollator een gratis rollatorcheck en een APK-keuring voor hun rollator aan. Verder is het mogelijk om een gratis proefrit te maken op een scootmobiel of driewielfiets (proefmodellen aanwezig) en zijn er demonstraties met hulpmiddelen. Bloedsuiker- en bloeddrukcontroles worden uitgevoerd door een verpleegkundige van Maartje. En tijdens dit Open Huis ontvangt iedere nieuwe cliënt van Maartje Kraamzorg bij inschrijving een leuke attentie.