a - a a +

Thuiszorg Maartje en dagbesteding de Lutte verhuizen per 1 oktober 2013

19-09-2013

Thuiszorg Maartje en dagbesteding Zorggroep Sint Maarten verhuizen per 1 oktober 2013 van de Elfterborgh naar Erve Boerrigter in de Lutte.

Met ingang van 1 oktober a.s. verhuist de thuiszorg van Maartje en de dagbesteding van Zorggroep Sint Maarten van de Elfterborgh naar Erve Boerrigter in de Lutte. Vanuit deze nieuwe locatie werkt Maartje zoals gebruikelijk met een kleinschalig team, zodat u niet steeds nieuwe gezichten ziet. Bovendien zal onze wijkverpleegkundige Petra Hassing het vaste aanspreekpunt zijn die alle zaken mét en vóór u regelt. Waar nodig wordt ze ondersteund door eigen behandelaren en therapeuten; hierdoor zorgt Maartje voor een optimale dienstverlening.

Iedere maandag, woensdag en vrijdag heten onze wijkverpleegkundige Petra Hassing en haar collega begeleider welzijn Alice Scheper u van harte welkom op het open spreekuur van 10.00 tot 12.00 uur. Op dinsdag en donderdag wordt de dagbesteding van Zorggroep Sint Maarten gegeven tussen 9.30 tot 16.00 uur. Ook dan kunt u bij ons terecht voor meer informatie.
Wijkverpleegkundige Petra Hassing