a - a a +

Enschede kleurt groen tijdens Twentse Vrouwenloop

29-09-2014

Bijna 150 medewerkers van Zorggroep Sint Maarten en Maartje hebben zich op zaterdag 27 september van hun sportiefste kant laten zien tijdens de vijfde editie van de Twentse Vrouwenloop. 

Recordaantal medewerkers Zorggroep Sint Maarten en Maartje op de Twentse VrouwenloopDe groene shirts van Zorggroep Sint Maarten en Maartje waren dit jaar niet te missen op de Twentse Vrouwenloop. Met een kleine 150 deelnemers waren onze medewerkers met een recordaantal aanwezig op het terrein van de Universiteit Twente. Hier werkten ze zich in het zweet tijdens de jaarlijkse  hardloopwedstrijd waarbij samen sporten, gezondheid, gezelligheid en het goede doel centraal staan. 

Dit jaar was als goed doel gekozen voor de Nije Stichting, een Twents inloophuis voor (ex) kankerpatiënten en hun naasten die er naar streeft de kwaliteit van het leven na en tijdens kanker te verbeteren. 

Het werd een meer dan geslaagd evenement waarbij de deelnemers én toeschouwers tussen de zweetdruppels door konden genieten van een heerlijk nazomerzonnetje. Ook qua prestaties hoefden onze medewerkers zich niet te schamen. Op de 10 kilometer kwam Siegrid Droste van Maartje Behandelcentrum zelfs als vijfde vrouw over de streep, terwijl Anne Warmers op de 5 kilometer als elfde finishte en hiermee de snelste was van Zorggroep Sint Maarten. 

Alle uitslagen zijn inmiddels terug te vinden op www.Twentsevrouwenloop.nl 

(foto Suzan Reuvers)

Deel dit artikel via

Twitter LinkedIn Facebook Google Email