a - a a +

Disclaimer

Aansprakelijkheid

De inhoud van deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Doch Maartje aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. Overigens zijn wij niet verantwoordelijk voor inhoud op de aan deze website gekoppelde bestanden en/of websites waarnaar wordt verwezen.

Privacy

Als u via deze website reageert via bijvoorbeeld een formulier of e-mail, dan worden de door u verstrekte gegevens gebruikt om te reageren op uw vraag of verzoek. Maartje is daarnaast geïnteresseerd in gegevens die iets zeggen over het gebruik van de website. Om eventuele aanpassingen te verrichten aan de apparatuur en de wensen en voorkeuren van onze bezoekers wordt surfgedrag anoniem geregistreerd.  

Voor meer informatie kunt u het Privacyreglement.pdf van Zorggroep Sint Maarten downloaden waar Maartje onder valt.

Merken

Alle woord- en beeldmerken op deze website zijn eigendom van Maartje, tenzij anders aangegeven. Zonder schriftelijke toestemming van Maartje is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken.

Copyright

Deze website geniet auteursrechtelijke bescherming. Toestemming tot het gebruik van de getoonde inhoud of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.  

© Maartje, 2013

Wilt u meer informatie over deze website? Of heeft u behoefte aan inzicht in het gebruik van uw gegevens? Stuur dan een e-mail naar info@maartje.nl 

Uw brief stuurt u naar:
Maartje Management
t.a.v. Lutterstraat 2a
7581 BV Losser  
Telefoon: 053 537 55 45  

Maartje behoudt zich alle rechten voor.  

Maartje is onderdeel van Zorggroep Sint Maarten en Behandelcentrum Sint Maarten. Zorggroep Sint Maarten is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nr. 08130883.

Behandelcentrum Sint Maarten is ingeschreven onder nr. 8179785.